Szállítási feltételek


Kedves Vásárlónk!


A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendeléséről összeállítjuk a csomagot.

Ha kész van a csomag, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomagját összeállítottuk, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.


Házhoz szállítás díjszabása (GLS futárszolgálattal) 

A házhoz szállítás díja: 1490Ft (belföldön) utánvétellel, az termék és a szállítás árát a futárnak kell fizetni a termék átvételekor. 


 Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-3  hét

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17  óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fentebb megjelölt időszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A  küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor a futárnak azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a futárcég felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.