MIért használj INTIMKELYHET? 

Néhány érv a teljesség igénye nélkül, amiért javasoljuk a használatát:

Hipoallergén és biztonságos

Az orvosi szilikon egy testbarát anyag, az emlő implantátumok anyaga is ebből készül, és hosszú ideje alkalmazzák nagy biztonsággal. További előnye, hogy nem tartalmaz allergiás reakciót kiváltó vegyi anyagot (fehérítőt) és mivel könnyen tisztítható, használata a baktériumok elszaporodását is lecsökkenti.

Egészséges

A tampon használat közben mikrosérülést okozhat a hüvelyfalon, mert mechanikailag ledörzsöli a hüvelyhám felületét. Ezzel szemben az intimtölcsér a felhelyezés és az eltávolítás közben kevésbé irritálja a hüvely nyálkahártyáját, mert hozzásimul a hüvelyfalhoz és mivel nem szívja magába a természetes hüvelyváladékot, ezáltal kíméli a hüvelyflórát is. 

Használóját nem veszélyezteti a toxikus sokk szindróma: bakteriális méreganyagok (staphylococcos aureus) felszaporodása a szervezetben, melyek a véráramba jutva szepszist, vérmérgezéshez hasonló életveszélyes állapotot okozhatnak.

Egyszerű használat

Elég naponta kétszer, reggel és este kiüríteni, mert 8-12 órán át szivárgásmentes használatot biztosít. Éjszaka is alkalmazható. Az újabb felhelyezés előtt elegendő vízzel leöblíteni, esetleg szappanos vízzel lemosni. A menstruáció elmúlása után javaslom forró vízben kifőzni, vagy fertőtlenítő oldatba helyezni és így eltenni a következő használatig.

Gazdaságos

Gazdaságosabb, mint a tampon vagy a betét, mert több évig használható. Tehát csak egyszer kell megvásárolni és mindig rendelkezésre áll, ha szükséges. Hosszútávon lehetővé teszi a környezettudatos hozzáállást, hiszen sokkal kevesebb hulladékot termel a használata.

mI AZ INTIMKEHELY ? 

Egy forradalmi menstruációs segédeszköz, ami nők mindennapjait könnyitheti meg.

OrganiCup bemutatkozó videó

OrganiCup menstruációs intimkehely

Az intimkehelyvagy más néven intimtölcsér egy nagyon magas minőségű, orvosi szilikonból készült puha kis kehely, amely a hüvelybe helyezve gyűjti össze a menstruációs váladékot akár 12 órán keresztül szivárgásmentesen. Tampon és betét helyettesitő alternatíva. Nagyon rugalmas, felxibilis, így ideális mindenféle sporthoz, a jógától az úszásig, sőt éjszakára is használható.

Rendkívül sokféle intimkehely található már az üzletekben és a webshopokban, meglehetősen különböző árakon, ezért nehéz kihívás megtalálni a legjobb és számodra megfelelő intimkelyhet. Olvasd tovább oldalunkat, hogy megtudd miért az OrganiCup a legjobb választás számodra.És ne feledd az egészséged a legdrágább kincsed.  

  • Sokéves tapasztalat
  • Prémium minőség
  • Bevizsgálat termék 
  • Hipoallergén, 100% vegán
Megrendelem